Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

Η προώθηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες λύσης μάρκετινγκ για μια ιστοσελίδα. Σε συνδυασμό με μια σωστή ποιοτική και καλοσχεδιασμένη κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να φέρει εκρηκτικά αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.  Σε καθημερινή βάση χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να εντοπίσουν το προϊόν – υπηρεσία που τους ενδιαφέρει. Η ερώτηση λοιπόν που γεννάται είναι: «Θα είστε εκεί όταν σας ψάχνουν οι πελάτες σας ή θα τους αφήσετε στους ανταγωνιστές σας;». Για να μην έχετε λοιπόν μια πανέμορφη ιστοσελίδα που τη βλέπετε μόνο εσείς, η προώθηση της θα πρέπει να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την υγιή εξέλιξη της online επιχείρησής σας. Στο μυαλό σας πάντα πρέπει να έχετε ότι δεν αρκεί μόνο η κατασκευή ιστοσελίδων αλλά απαραίτητο επακόλουθό είναι και προώθησή.

Ακόμα περιμένετε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας;
Κάνουμε την ιστοσελίδα σας φιλική στις μηχανές αναζήτησης και εύκολα προσβάσημη από το αγοραστικό κοινό σας!

Οι στρατηγικές μας για την προώθηση ιστοσελίδων

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε για την προώθηση ιστοσελίδων επικεντρώνονται στην ανάπτυξη μιας καλά δομημένης από άποψη αρχιτεκτονικής ιστοσελίδα, δημιουργώντας συναρπαστικό περιεχόμενο και ευκολία αντίληψής του από τον επισκέπτη για να μεγιστοποιήσουμε τις μετατροπές και την αύξηση των πωλήσεων. Παρακάτω θα δείτε μια γενική περιγραφή βελτιστοποίησης και προώθησης ιστοσελίδων:

Επιλογή λέξεων κλειδιών

Οι λέξεις κλειδιά που θα αποφασίσουμε τελικά πάνω σε αυτές να γίνει η προώθηση της ιστοσελίδας είναι σίγουρα το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα. Η εύρεση των σωστών λέξεων κλειδιών μπορεί να φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα αλλά ένα λάθος στην επιλογή λέξεων κλειδιών μπορεί επίσης να φέρει μοιραία αποτελέσματα και πολλά χαμένα χρήματα για μια λέξη κλειδί που δεν θα σας φέρνει αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό και με τα εργαλεία που μας παρέχονται για να βρίσκουμε τις αποδόσεις των λέξεων κλειδιών θα μας έχετε πάντα δίπλα σας κατά την διάρκεια της καμπάνιας για να σας συμβουλεύουμε για τις σωστές επιλογές που πρέπει να γίνουν.

Ανάλυση ανταγωνισμού

Μελετάμε και αναλύουμε την κορυφή του ανταγωνισμού σας και βρίσκουμε τους τρόπους να σας φέρουμε ένα βήμα μπροστά τους.

Αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας

Αναλαμβάνουμε να κάνουμε έναν εκτενή έλεγχο της ιστοσελίδας σας και να σας παραδώσουμε μια έκθεση σχετικά με τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στην ιστοσελίδα σας για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάνουμε εκτενή ανάλυση της αρχικής κατάστασης που μας παραδίδετε την ιστοσελίδα σας και από εκεί ξεκινάμε να χτίζουμε όλες τις στρατηγικές για προώθηση που θα ακολουθήσουμε.

Βελτίωση ιστοσελίδας (On-page SEO)

Μετά την εξέταση και ανάλυση των δεδομένων από τους ανταγωνιστές, καθώς και την δική σας ιστοσελίδα μπορούμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση και την ενίσχυση της δομής, το σχεδιασμό και το περιεχόμενο. Στο στάδιο αυτό δημιουργούμε φιλικά για της μηχανές αναζήτησης URLs, έλεγχο περιεχομένου και διόρθωση αυτού όπου απαιτείται, συχνότητα εμφάνισης λέξεων κλειδιών, σωστούς τίτλους περιεχομένου, εσωτερικούς συνδέσμους, meta ετικέτες, διόρθωση λαθών στον css και html κώδικα, δημιουργία XML χάρτη που υποβάλετε στις μηχανές αναζήτησης, alternative περιγραφές στις εικόνες, έλεγχο σελίδων που δεν υπάρχουν, τεχνικές caching για βελτιστοποίηση του φορτώματος της ιστοσελίδας σας και διάφορα άλλα παρόμοιου τεχνικού περιεχομένου στοιχεία.

Υποβολή ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

Μετά την ολοκλήρωση και ενίσχυση της ιστοσελίδας σας με όλες τις βελτιστοποιήσεις που έχει υποστεί, έρχεται η ώρα να το υποβάλουμε σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, καταλόγους και κοινωνικά δίκτυα.

Δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων (Off-page SEO)

Ένα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης καμπάνιας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι η δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας (link building). Είναι σημαντικό για τις μηχανές αναζήτησης να αντιλαμβάνονται ποιοτικούς συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες να έρχονται προς την δικιά σας. Δημιουργούμε μια ποικιλία από συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες, blogs, ειδησεογραφικά sites , κοινωνικά δίκτυα που καταλήγουν στην ιστοσελίδα σας.

Παραδείγματα προώθησης ιστοσελίδων

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ας περάσουμε στο πιο αγαπημένο μας κομμάτι! Ας δούμε λοιπόν δυο ενδεικτικά παραδείγματα προώθησης ιστοσελίδων που έχουμε να σας δείξουμε από τα projects που έχουμε αναλάβει.

Project

Keyword στην 1η σελίδα

Τσοπελογιάννης
Συστήματα Υγραεριοκίνησης
www.tsopelogiannisautogas.gr
Κεραμίδας Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός
www.keramidasevangelos.gr
Βίλλυ Ροδοπούλου
Πλαστικός Χειρουργός
www.rodopoulou.gr

Θέλετε να σχεδιάσουμε μαζί την σωστή και ολοκληρωμένη σας προβολή στο internet;
Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα για την προώθηση της δική σας ιστοσελίδας.