Δείγματα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Υγραεριοκίνηση Tsopelogiannis
tsopelogiannisautogas
Ο Όμιλος επιχειρήσεων Tsopelogiannis, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 115.000 αυτοκίνητα, ενώ περισσότερες από 15.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.
 
 
Marine Tours
marinetours
Η Marine Tours αναδείχθηκε ο μεγαλύτερος εθνικός παραγωγός όλων των αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, κερδίζοντας τιμητικούς τίτλους πρώτης κατηγορίας.
 
 
Blue Villas Collection
Blue Villas Collection
Being in the field of luxury tourist services for decades, we came to know what holidaymakers want in order to have the time of their life.
 
 
Hydrea Luxury Hotel
hydrea
An old tradition of boutique hospitality, a strong link with the island, whose beauty never fails to enchant the visitors and some of the most insuperable views to the magnificent port of Hydra, offer to its guests a luxurious accommodation in total relaxation.
 
 
health4you
health4you
Το health4you γεννήθηκε από την κοινή ανάγκη του κοινού και των επιστημόνων υγείας για ένα νέο διαδικτυακό τόπο για την υγεία που απευθύνεται και στις δυο πλευρές.
 
 
ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ
Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Πρωτοπόροι με περίπου 20.000 επιτυχημένους κύκλους!
 
Σφακιανούδης Κωνσταντίνος
sfakianoudis
Σφακιανούδης Κωνσταντίνος, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, MD. Πρότυπο ιατρείο γυναικολογικής & ενδοκρινολογικής φροντίδας.
 
 
Αγγειοχειρουργός - Dr. Σαλίβερος Απόστολος
fleves
Ο Dr. Σαλίβερος Απόστολος είναι αγγειοχειρουργός και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό (masters degree) στην Ενδαγγειακή Χειρουργική
 
 
Θεόδωρος Λιακάκος
liakakos
Ο Θεόδωρος Λιακάκος είναι Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος - Μαστολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Université Libre de Bruxelles (ULB), Επιμελητής Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών
 
 
Tsopelogiannis After Sales
bodytite
Μόνο η Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης θα µπορούσε να προσφέρει εξειδικευµένη φροντίδα σε οχήµατα µε συστήµατα LPG & CNG κάθε τύπου ή µάρκας.
 
 
Bodytite
bodytite
Το BodyTite, σε συνδυασμό με το Fαcetite, το Necktite και το Armtite, πρόσφέρει λιποαναρρόφηση για όλες τις περιοχές του σώματος. Το Bodytite είναι η πιο εξελιγμένη θεραπεία λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής
 
 
LPGas υγραεριοκίνηση
LPGas
Η LPGas είναι ο σύγχρονος ολοκληρωμένος τομέας της IncTek, όπου ειδικεύεται στις μελέτες και τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης.
 
 
Κεραμίδας Ευάγγελος
Κεραμίδας Ευάγγελος
Ο κ. Κεραμίδας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Το 2008-2009 εμφανίστηκε στην γνωστή σειρά του Mega "extreme make over".
 
 
Meditest
Meditest
Το εργαστήριό meditest αποτελεί πρότυπο διαγνωστικό κέντρο στην παροχή υψηλών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ιδρυτής του είναι ο Dr. Μέριανος Ιωάννης Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος.
 
 
Βίλλυ Ροδοπούλου
Βίλλυ Ροδοπούλου
Η πλαστικός χειρουργός Βίλλυ Ροδοπούλου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992. Είναι, μεταξύ άλλων, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Βρετανικού Ιατρικού Συμβουλίου.